Leto u zenitu sa
pogledom na reku.

septembar na žabaru

Samo u septembru

Specijalitet meseca

Kada se vratite u Beograd, i zaželite da se podsetite proteklog odmora – tu smo. U septembru putujemo na krilima ukusa do Amerike, Južne i Srednje, i odajemo počast moćnoj voćki – avokadu. U latino ritmu, plovimo do Kariba, ruku pod ruku, Vi i Ernest Hemingvej.

Koncept mesečnih menija na Žabaru ogleda se u neponovljivosti. Znamo da mnogi momenti u životu nemaju reprizu, pa isto je i sa našom ponudom. Svakog meseca vam donosimo novi meni iz više pažljivo odabranih gangova (sledova) koji prezentuju boje određenog meseca i godišnjeg doba. Na ovaj način smo želeli da Vas povedemo svakog meseca na jedno iskustveno hedonističko putovanja na Žabaru!

Gang 01

Hola chiquita

Salata sa piletinom, avokadom i bademom.

Pozdrav iz kuhinje

Prva stepenica ka sedmom nebu

Gang 02

Panama potaž

Potaž od avokada i kozica.

Predjelo

Lagano zagrevanje

Gang 03

Grdoba Azteca

Grdoba pripremljena "Lyonnaise" metodom.

Glavno jelo

Zvezda

gang 04

Karambol

Cheesecake od kokosovog mleka.

Dezert

Najsladje za kraj

Cena seta

2.700

*Ponuda je aktuelna samo od 01.08.2019. do 30.08.2019.

GANG 1

Pozdrav iz kuhinje

Prva stepenica ka sedmom nebu

Hola chiquita

Salata sa piletinom,
avokadom i bademom.

GANG 2

Predjelo

Lagano zagrevanje

Panama potaž

Potaž od avokada i kozica.

GANG 3

Glavno jelo

Zvezda

Grdoba Azteca

Grdoba pripremljena
"Lyonnaise" metodom.

GANG 4

Dezert

Najsladje za kraj

Karambol

Cheesecake od
kokosovog mleka.

Cena seta

2.700

*Ponuda je aktuelna samo od 01.09.2019. do 30.09.2019.

Nekoliko naših predloga

A sa čime ćete upariti ovakav obrok?

Temet

Tri Morave Rose

Ovaj rose se proizvodi isključivo od dve sorte grožđa - Syrah i C. Sauvignon. Voćno-cvetne note su dominantne, pa su arome jagode, trešnje i ruže veoma izražene, kao i blage začinske note i nežna provansalska boja lososa. Na nepcima je veoma pitak i svež, a završnica je postojana i u njoj je voćni karakter vidljiv.

Belo Brdo

Sauvignon Blanc

Prepoznatljiv je po mirisu koji podseća na pokošene cvetne livade. Na ukusu pruža arome grejpfruta, dinje, limete, zelene masline i trave. Odlično se slaže sa pikantnim salatama, morskom hranom, jelima od belih mesa i ribe. Pravo sa Fruške gore, na Vaš sto.

Erdevik

Omnibus Lector

Erdevikov Chardonnay, raskošnog imena Omnibus Lector, lekcija je o vinarstvu. Obe reči potiču iz latinskog i u slobodnom prevodu bismo ih mogli formulisati kao “učitelj ili predavač za sve”. Čini se da samim tim ovo vino predstavlja edukaciju o karakteristikama dobrog vina.

Informacije

upiti

(+381) 11 319 12 26
zabar@zabar.rs

Ponedeljak – Petak: 12  – 00
Subota – Nedelja: 12  – 00

Za sve informacije koje su Vam potrebne, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem forme, telefona ili maila. Ili nam jednostavno otkucajte poruku preko chat-a. Izbor je na Vama.

pošaljite mail

rezervacije@zabar.rs

Rezervacija

Verujemo u spontanost, ali preporučujemo da rezervišete Vaš sto na vreme. Očekujte brzu potvrdu našeg restorana o prihvatanju Vaše rezervacije. Rezervacija je važeća tek kada dobijete naš odgovor. Hvala Vam na poseti i očekujemo Vas uskoro!

Our new
seasonal menu

Mouthwatering perfection starts with two 100% pure beef patties and best sauce sandwiched between a sesame seed bun.

20%

Student discount

Mouthwatering perfection starts with two 100% pure beef patties and best sauce sandwiched between a sesame seed bun.

Close Menu