Leto u zenitu sa
pogledom na reku.

septembar na žabaru

Samo u septembru

Specijalitet meseca

Kada se vratite u Beograd, i zaželite da se podsetite proteklog odmora – tu smo. U septembru putujemo na krilima ukusa do Amerike, Južne i Srednje, i odajemo počast moćnoj voćki – avokadu. U latino ritmu, plovimo do Kariba, ruku pod ruku, Vi i Ernest Hemingvej.

Koncept mesečnih menija na Žabaru ogleda se u neponovljivosti. Znamo da mnogi momenti u životu nemaju reprizu, pa isto je i sa našom ponudom. Svakog meseca vam donosimo novi meni iz više pažljivo odabranih gangova (sledova) koji prezentuju boje određenog meseca i godišnjeg doba. Na ovaj način smo želeli da Vas povedemo svakog meseca na jedno iskustveno hedonističko putovanja na Žabaru!

Gang 01

Hola chiquita

Salata sa piletinom, avokadom i bademom.

Pozdrav iz kuhinje

Prva stepenica ka sedmom nebu

Gang 02

Panama potaž

Potaž od avokada i kozica.

Predjelo

Lagano zagrevanje

Gang 03

Grdoba Azteca

Grdoba pripremljena "Lyonnaise" metodom.

Glavno jelo

Zvezda

gang 04

Karambol

Cheesecake od kokosovog mleka.

Dezert

Najsladje za kraj

Cena seta

2.700

*Ponuda je aktuelna samo od 01.08.2019. do 30.08.2019.

GANG 1

Pozdrav iz kuhinje

Prva stepenica ka sedmom nebu

Hola chiquita

Salata sa piletinom,
avokadom i bademom.

GANG 2

Predjelo

Lagano zagrevanje

Panama potaž

Potaž od avokada i kozica.

GANG 3

Glavno jelo

Zvezda

Grdoba Azteca

Grdoba pripremljena
"Lyonnaise" metodom.

GANG 4

Dezert

Najsladje za kraj

Karambol

Cheesecake od
kokosovog mleka.

Cena seta

2.700

*Ponuda je aktuelna samo od 01.09.2019. do 30.09.2019.

Nekoliko naših predloga

A sa čime ćete upariti ovakav obrok?

Temet

Tri Morave Rose

Ovaj rose se proizvodi isključivo od dve sorte grožđa - Syrah i C. Sauvignon. Voćno-cvetne note su dominantne, pa su arome jagode, trešnje i ruže veoma izražene, kao i blage začinske note i nežna provansalska boja lososa. Na nepcima je veoma pitak i svež, a završnica je postojana i u njoj je voćni karakter vidljiv.

Belo Brdo

Sauvignon Blanc

Prepoznatljiv je po mirisu koji podseća na pokošene cvetne livade. Na ukusu pruža arome grejpfruta, dinje, limete, zelene masline i trave. Odlično se slaže sa pikantnim salatama, morskom hranom, jelima od belih mesa i ribe. Pravo sa Fruške gore, na Vaš sto.

Erdevik

Omnibus Lector

Erdevikov Chardonnay, raskošnog imena Omnibus Lector, lekcija je o vinarstvu. Obe reči potiču iz latinskog i u slobodnom prevodu bismo ih mogli formulisati kao “učitelj ili predavač za sve”. Čini se da samim tim ovo vino predstavlja edukaciju o karakteristikama dobrog vina.

Informacije

upiti

(+381) 11 319 12 26
zabar@zabar.rs

Ponedeljak – Petak: 12  – 00
Subota – Nedelja: 12  – 00

Za sve informacije koje su Vam potrebne, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem forme, telefona ili maila. Ili nam jednostavno otkucajte poruku preko chat-a. Izbor je na Vama.

pošaljite mail

rezervacije@zabar.rs

Rezervacija

Verujemo u spontanost, ali preporučujemo da rezervišete Vaš sto na vreme. Očekujte brzu potvrdu našeg restorana o prihvatanju Vaše rezervacije. Rezervacija je važeća tek kada dobijete naš odgovor. Hvala Vam na poseti i očekujemo Vas uskoro!

Our new
seasonal menu

Mouthwatering perfection starts with two 100% pure beef patties and best sauce sandwiched between a sesame seed bun.

20%

Student discount

Mouthwatering perfection starts with two 100% pure beef patties and best sauce sandwiched between a sesame seed bun.

Close Menu

Trenutno ne radimo.

Dragi naši, kako svakodnevno radimo na poboljšanju nivoa naših usluga, rešili smo da Žabar malo preuredimo. Nadamo se da nam nećete zameriti što u narednih nekoliko dana nećemo biti u mogućnosti da vas uslužimo. O nastavku rada obavestićemo vas blagovremeno. Vidimo se, uskoro!