Jesenja priča na reci.

oktobar na žabaru

Samo u oktobru

Specijalitet meseca

Leto je ostavilo tragove u našoj kosi i očima, i pozdravilo nas do sledeće godine. Kako se približavamo hladnim danima, tako je veća i naša potreba da pojedemo intenzivniji obrok. Jesen nam je stigla i kalendarski, a mi smo, inspirisani francuskom kulturom i vojvođanskim ukusima u dodiru sa gostroljubivošcu Srbije, odlučili da se u oktobru igramo aromama. Sve što možete da zamislite, samo mnogo bolje, ovog oktobra na Žabaru!

Koncept mesečnih menija na Žabaru ogleda se u neponovljivosti. Znamo da mnogi momenti u životu nemaju reprizu, pa isto je i sa našom ponudom. Svakog meseca vam donosimo novi meni iz više pažljivo odabranih gangova (sledova) koji prezentuju boje određenog meseca i godišnjeg doba. Na ovaj način smo želeli da Vas povedemo svakog meseca na jedno iskustveno hedonističko putovanja na Žabaru!

Gang 01

Švedski gost

Rolovana prasetina na švedski način.

Predjelo

Lagano zagrevanje

Gang 02

Junetina "Mademoiselle"

Junetina sa konjakom na francuski način.

Glavno jelo

Zvezda

gang 03

Sremica u ogrtaču

Rezanci sa makom i sladoledom od vanile.

Dezert

Najsladje za kraj

Cena seta

2.500

*Ponuda je aktuelna samo od 01.10.2019. do 31.10.2019.

GANG 1

Predjelo

Lagano zagrevanje

Švedski gost

Rolovana prasetina na švedski način.

GANG 2

Glavno jelo

Zvezda

Junetina "Mademoiselle"

Junetina sa konjakom na francuski način.

GANG 3

Dezert

Najsladje za kraj

Sremica u ogrtaču

Rezanci sa makom i sladoledom od vanile.

Cena seta

2.500

*Ponuda je aktuelna samo od 01.10.2019. do 31.10.2019.

Nekoliko naših predloga

A sa čime ćete upariti ovakav obrok?

Temet

Tri Morave Rose

Vino ima svetloružičastu boju sa crvenkastim odsjajem, odlične je bistrine i prozirnosti. Na nosu se odlikuje svežinom i bogatim voćnim karakterom u kojem dominiraju note šumskog voća, naročito jagode, kao i ruže i karanfila.

Belo Brdo

Pinot noir

Ovo nagrađivano crveno vino vinarije Belo brdo je tipični predstavnik svoje vrste. Svileni tanini, puno telo i maksimalno uživanje je ono što ga krasi. Još bolje možete da osetite arome ovog izuzetnog vina ako ga konzumirate na Žabaru u odabranom društvu.

Quet

Merlot

Quet je serija vrhunskih vina Fruškogorskih vinograda nazvana po keltskoj tvrđavi oko koje se u 15. veku razvilo današnje naselje Banoštor. Ovo vino je stvoreno za ljubav na prvi gutljaj. Izuzetno dopadljivo, osvaja aromama šljive, borovnice, kupine i čokolade.

Informacije

upiti

(+381) 11 319 12 26
zabar@zabar.rs

Ponedeljak – Petak: 12  – 00
Subota – Nedelja: 12  – 00

Za sve informacije koje su Vam potrebne, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem forme, telefona ili maila. Ili nam jednostavno otkucajte poruku preko chat-a. Izbor je na Vama.

pošaljite mail

rezervacije@zabar.rs

Rezervacija

Verujemo u spontanost, ali preporučujemo da rezervišete Vaš sto na vreme. Očekujte brzu potvrdu našeg restorana o prihvatanju Vaše rezervacije. Rezervacija je važeća tek kada dobijete naš odgovor. Hvala Vam na poseti i očekujemo Vas uskoro!
Close Menu

Trenutno ne radimo.

Dragi naši, kako svakodnevno radimo na poboljšanju nivoa naših usluga, rešili smo da Žabar malo preuredimo. Nadamo se da nam nećete zameriti što u narednih nekoliko dana nećemo biti u mogućnosti da vas uslužimo. O nastavku rada obavestićemo vas blagovremeno. Vidimo se, uskoro!