Vrhunac letnje gastronomije.

Avgust na žabaru

Samo u avgustu

Specijalitet meseca

Kada poželite da pored tela, osunčate i dušu, Žabar je tu da podseti i pruži duhovno zadovoljstvo. Okrepiti dušu nije jednostavna misija: potrebno je zrno istine i mnogo ličnih ugođaja i doživljaja. Avgust vibrira i miriše na so u kosi, a ima auru užitaka. Važno je znati da je, inspirisan najboljim ukusima Italije, nastao naš meni za mesec u kojem je leto u svom najboljem izdanju.

Koncept mesečnih menija na Žabaru ogleda se u neponovljivosti. Znamo da mnogi momenti u životu nemaju reprizu, pa isto je i sa našom ponudom. Svakog meseca vam donosimo novi meni iz više pažljivo odabranih gangova (sledova) koji prezentuju boje određenog meseca i godišnjeg doba. Na ovaj način smo želeli da Vas povedemo svakog meseca na jedno iskustveno hedonističko putovanja na Žabaru!

Gang 01

Oćaćina Onazis

Italijanska Mortadella, hobotnica i grčki jogurt.

Pozdrav iz kuhinje

Prva stepenica ka sedmom nebu

Gang 02

Smokva Beretta

Smokve punjene pateom od gorgonzole i suve šljive bandažirane pančetom.

Predjelo

Lagano zagrevanje

Gang 03

Donald Duck Delux

Pačija džigerica sa pireom od maline.

Glavno jelo 1

Prvi među jednakima

gang 04

Tagliata od pačetine

Pačije grudi sa sotiranom kruškom u kupinovom vinu.

Glavno jelo 2

Drugi među jednakima

Gang 05

Baileys profiterole

Profiterole punjene kremom od vanile i Baileysom sa prelivom od nutele.

Dezert

Najslađe za kraj

Cena seta

2.900

*Ponuda je aktuelna samo od 01.08.2019. do 31.08.2019.

GANG 1

Pozdrav iz kuhinje

Prva stepenica ka sedmom nebu

Oćaćina Onazis

Italijanska Mortadella, hobotnica i grčki jogurt.

GANG 2

Predjelo

Lagano zagrevanje

Smokva Beretta

Smokve punjene pateom od gorgonzole i suve šljive bandažirane pančetom.

GANG 3

Glavno jelo 1

Prvi među jednakima

Donald Duck Delux

Pačija džigerica sa pireom od maline.

GANG 4

Glavno jelo 2

Drugi među jednakima

Tagliata od pačetine

Pačije grudi sa sotiranom kruškom u kupinovom vinu.

GANG 5

Dezert

Najslađe za kraj

Baileys profiterole

Profiterole punjene kremom od vanile i Baileysom sa prelivom od nutele.

Cena seta

2.900

*Ponuda je aktuelna samo od 01.08.2019. do 31.08.2019.

Nekoliko naših predloga

A sa čime ćete upariti ovakav obrok?

Erdevik

Grand Trianon

Crveno vino stvoreno odabirom najboljih sorti grožđa, sa primesama intenzivne crne boje, ostavlja svoj trag na caši. Pitko, baransiranih kiselina, Odlično se slaže uz selekciju jela koja su Avgust na Žabaru.

St. Michael Eppan

Pinot Grigio 2017

Živopisan, oštar Pino Griđo. Veoma blede boje slame. Miris meda, ribizle, voća. Dok se malo zagreje, nagoveštava beli luk i banane. Na nepcu suvo, začinjeno vino. Gornje note ribizle,paprike i đumbira. Pravi letnji hit.

Planeta

Santa Cecilia 2009

Santa Cecilia je naš vrhunac u najvažnijoj sicilijanskoj sorti grožđa, Nero d'Avola. Dugo istraživanje pronalaženja najboljeg mesta za proizvodnju sjajnog vina iz ovog grožđa odvelo nas je u Noto, gde DOC Noto insistira da sorta potiče, u južnoj krajini Sicilije.

Informacije

upiti

(+381) 11 319 12 26
zabar@zabar.rs

Ponedeljak – Petak: 12  – 00
Subota – Nedelja: 12  – 00

Za sve informacije koje su Vam potrebne, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem forme, telefona ili maila. Ili nam jednostavno otkucajte poruku preko chat-a. Izbor je na Vama.

pošaljite mail

rezervacije@zabar.rs

Rezervacija

Verujemo u spontanost, ali preporučujemo da rezervišete Vaš sto na vreme. Očekujte brzu potvrdu našeg restorana o prihvatanju Vaše rezervacije. Rezervacija je važeća tek kada dobijete naš odgovor. Hvala Vam na poseti i očekujemo Vas uskoro!
Close Menu

Trenutno ne radimo.

Dragi naši, kako svakodnevno radimo na poboljšanju nivoa naših usluga, rešili smo da Žabar malo preuredimo. Nadamo se da nam nećete zameriti što u narednih nekoliko dana nećemo biti u mogućnosti da vas uslužimo. O nastavku rada obavestićemo vas blagovremeno. Vidimo se, uskoro!